Перейти до основного вмісту

Скільки коштує iPhone 4 у США

Можливо, Ви ще не знали, але якщо Ви хочете купити iPhone в США вдасться придбати лише останню 4 модель - iPhone 4. Вам не вдасться придбати новий iPhone 3Gs білого або чорного кольору. Можлива лише купівля б/у моделі. Але мова в цій статті йде не про те. :)

2 місяці тому компанія Apple розпочала продаж не заблокованого Айфона, - Never Lock. Смартфон, який не прив'язаний до оператора мобільного зв'язку. Виходить, кожна людина може придбати iPhone 4 не укладаючи контракт з місцевим оператором мобільного зв'язку.

Скільки коштує iPhone 4 у США

Якщо Ви мешканець України чи Росії та знаходитесь проїздом в Америці, Вам доведеться заплатити не маленьку суму, але все ж таки, ціна відрізняється від цін на батьківщині. Заходьте на офіційний сайт Apple або завітайте до магазину, який має назву Apple Retail Store і дивіться на ціни:

Модель iPhone 4 16Gb Чорний коштує - 649 доларів

Модель iPhone 4 32Gb Чорний коштує - 749 доларів

Вартість iPhone 4 16Gb Білий – 649 доларів

Ціна на iPhone 4 32Gb Білий - 749 доларів

Шановні читачі, щоб не виникали питання щодо цін у США, будь ласка, не звертайте увагу на ціни, що на картинці нижче. За такою ціною продаються лише заблоковані смартфони від ЕПЛ, які Ви не зможете купити за кордоном. Потрібно бути резидентом Америки. Плюс при покупці укласти контракт на 2 роки із оператором мобільного зв'язку at&t.

Заблокований Айфон 4 Ви не зможете придбати у Штатах

Купівля iPhone 4 у США - переваги:

Але, покупка iPhone у США має свої переваги. Якщо Ви у відрядженні або відпочиваєте у друзів, тобто можете самотужки придбати телефон, це варто зробити. Наведу порівняння цін кожної моделі із цінами в Штатах.

Ціни в Україні Ціни у США
Айфон 4 16 Гігабайт Чорний - $750 iPhone 4 16Gb Black - $649
Айфон 4 32 Гігабайт Чорний - $875 iPhone 4 32Gb Black - $749
Айфон 4 16 Гігабайт Білий - $800 iPhone 4 16Gb White - $649
Айфон 4 32 Гігабайт Білий - $875 iPhone 4 32Gb White - $749

Картина така, ціни відрізняються. Економія на модель чорного кольору - трохи більше ніж 100 доларів. На білій моделі різниця ще більша. В Україні ціна на білий iPhone 4 штучно завищена. Полюбляють українці гроші! :)

Якщо Ви хочете зробити онлайн покупку на сайті Apple Store та спробувати доставити смартфон в Україну, на жаль, це робити не варто. За пересилку Ви заплатите щонайменше 50 доларів. Плюс є ризики, що посилка взагалі не прийде.

Висновок наступний, вартість iPhone 4 у США все ж таки нижча, ніж в Україні. Але не кожен зможе доставити телефон до України або попросити друга зробити це. Тому і існує наш інтернет магазин iPhone у Києві . У нас низькі ціни та найкращий сервіс!