Перейти до основного вмісту

Smart Cover для iPhone 5

Вперше обкладинка Smart Cover була презентована Apple разом із новим планшетом iPad 2. Презентація відбулася на початку 2011 року, на якій Стів Джобс приділив розумному чохлу більше часу, ніж iГаджету. А ось ситуація з iPhone зовсім інша. Компанія не має наміру досі випускати стільки потрібний аксесуар.

Обкладинка Smart Cover для iPhone 5 існує:

Про це постаралися відомі виробники у світі аксесуарів для Apple iPhone. Оригінальний, багатофункціональний чохол-обкладинка приносить багато користі. Це захист екрана від механічних пошкоджень, крім того, він легко перетворюється на підставку для зручного перегляду відео або друкування текстів.

Технології компанії iFazz розробили Smart Cover для iPhone 5. Нова обкладинка легко повторює успіх планшета iPad. За допомогою магнітних кріплень вона з'єднується з 5 Айфоном і перетворюється на підставку, з кількома положеннями.

Smart Cover для iPhone 5 захищає задню стінку смартфона та закриває екран. Це дуже витончений та стильний аксесуар. Магнітна шторка легко знайде своїх шанувальників серед любителів інноваційних розробок для iГаджетів. Тим більше, що її ціна 13,45 дол., не стане на заваді. iFazz вдалося першими випустити найкращий чохол для iPhone 5 .