Перейти до основного вмісту

Смартфон від Google, - Project Ara, отримав оновлення та покращення

З'явилися новини про модульний смартфон Project Ara. Про спільний проект Google та Motorola багато хто вже встиг забути. На розробку перспективного проекту потрібно багато часу.

Реліз Project Ara вже близько

Тим не менш, покращений зразок модульного Project Ara з'явився перед публікою на технічному конгресі Google I/O 2016. Більш того, представник Google оголосив про прем'єру Project Ara, в 4 кварталі 2016 року і реліз, на початку 2017 року. Оновлена модель вийшла набагато привабливішою за попередні, компактнішою і легшою. З

мартфон набув вигляду дорогого, преміального девайсу.

Чим Project Ara став кращим

Розробникам Google вдалося усунути металевий паркан, який відокремлював модулі один від одного. Порт microUSB замінений на більш сучасний USB Type-C. Зараз смартфон складається із шести модулів. Google пропонує різні способи підключення модулів. Дуже цікаве голосове управління асистента Google Now, який відключає модуль, а той злегка висувається з корпусу для зручнішого вилучення.

Модулі для Project Ara будуть випускатися виробниками: E-Ink, Toshiba, Sony Pictures Home Entertainment. Багато розробників зараз реєструються як партнери Google.

Відео про смартфон Projest Ara розповість більше