Перейти до основного вмісту

Смартфон від Samsung з подвійною камерою на фото - Note 8 чи C10?

Подвійний фотомодуль, який нещодавно був обов'язковою характеристикою топових смартфонів, тепер став з'являтися в бюджетних моделях, в основному, китайського ринку. Однак, попри загальну тенденцію, компанія Samsung ще не використовувала подвійні модулі у своїх смартфонах. Зараз широко обговорюється майбутній анонс флагмана Galaxy Note 8 , який отримає подвійну камеру, а недавно стало відомо, що корейці працюють над випуском ще двох пристроїв з подвійним фотомодулем.

Це смартфон Samsung Galaxy C10, витоку за яким повідомляли, що це буде перший смартфон корейського бренду з інноваційною системою. А також, китайський варіант смартфона Galaxy J7 (2017) . Весною Galaxy C10 з'явився на перших рендерах, а зараз ви можете побачити живі знімки девайсу.

Отже, подвійний фотомодуль Galaxy C10 розташований вертикально, поруч із ним розміщений LED-спалах. Задня кришка апарату має гладке, не текстуроване покриття. Вгорі та внизу видно три тонкі смужки-антени, дактилоскопічний датчик вмонтований у клавішу "Додому".

Смартфон Galaxy C10 може стати не просто дебютом Samsung, а серйозним, що претендує на лідерство, конкурентом для компаній Oppo, Vivo та інших, які роблять ставку на оснащення своїх смартфонів подвійною камерою.