Перейти до основного вмісту

Смартфони з Китаю від 60 до 250 доларів

Китайський ринок мобільних телефонів пропонує величезну кількість девайсів, в достоїнствах яких часом складно розібратися. Ми підготували для вас добірку китайських смартфонів, що заслуговують на увагу.

Перш за все, перед покупкою смартфона в китайському магазині, слід перевірити в специфікаціях девайсу, на якій частоті працює стільниковий модуль, і звірити з частотами вашого оператора. Справа в тому, що телефон дрібного китайського виробника може бути не налаштований на використання у мережі вашої країни.

1. Смартфони до 50 дол.

Якщо вам пощастить, ви зможете купити пристойний смартфон на розпродажі із великою знижкою. А загалом за таку ціну жодних сюрпризів не чекайте. Можливо купити апарат з великим екраном та швидким процесором, але невеликою оперативною пам'яттю, якої вистачить для здійснення дзвінків та соцмереж. Наприклад: Jiake MX5 .

2. Смартфони від 60 доларів

За 60 доларів можна купити смартфон DOOGEE X5 з 5-дюймовим HD-екраном з IPS-матрицею, 4-х ядерним чіпсетом MediaTek MT6580 та ОЗУ – 1 Гб. Дуже пристойний варіант!

До речі, бампери для Doogee X5 є в Україні.

3. Смартфони до 100 доларів

Смартфони до 100 доларів демонструють пристойні технічні показники та певний комфорт використання. Наприклад Pro-версія DOOGEE X5 з ОЗУ – 2 Гб, сучасним чіпсетом MediaTek MTK6735 або CMX C10 з екраном 6 дюймів (на фото). Крім того, не нова модель Lenovo S858T і DOOGEE HOMTOM HT5 з потужною батарейкою на 4250 мАг. До речі, у нас є чохли для Lenovo S858t .

4. Смартфони до 150 доларів

Смартфони до 150 доларів виглядають більш привабливо і стильно, як, наприклад, демократична модель Elephone Trunk на базі Qualcomm Snapdragon 410 з HD-екраном і ОЗУ - 2 Гб, яка суперничає з Meizu M2 , в ціновій категорії до $130. За 150 доларів можна придбати Cubot X16 та Cubot X17 з Full HD-екраном, MediaTek MTK6735A, з ОЗУ – 3 Гб або брендовий Xiaomi Redmi Note 2 .

На iOK.UA ви знайдете захисні аксесуари:

5. Смартфони до 200 доларів

Смартфони до 200 доларів, просто, вишикувалися у більшу чергу, що складається з Lenovo Vibe X2 Pro , Xiaomi Mi4i , молодша версія Asus ZenFone 2 Deluxe і Elephone P7000 . Кожен девайс має ті чи інші переваги: стильний дизайн, потужну батарею, прогресивний екран.

Є у нас і аксесуари для:

6. Смартфони із цінником 250 доларів.

За таку суму ви зможете придбати класний OnePlus X і навіть металевий Xiaomi Redmi Note 3 , або ASUS Zenfone Selfie з відмінним фронтальним модулем, Elephone P9000 Lite з продуктивним чіпсетом MediaTek MTK6755 Helio і ОС Android 6. Чудова команда?

Не забувайте про захист своїх смартфонів, є такі у нас аксесуари:

А якщо ще вище?

Більше 250 доларів коштує відмінний Lenovo Zuk Z1 та дорогий Meizu Pro 5 . Але за такі гроші краще придбати смартфон у місцевому магазині.