Перейти до основного вмісту

Sony Xperia X2 буде з дуже тонкими рамками навколо екрану

Однією з новинок, з якими Sony приїде на барселонську виставку MWC 2017, буде оновлення смартфона Sony Xperia X . На першому офіційному прес-фото новачка показано основну відмінність апарату - вузькі рамки дисплея.

Відомо, що флагманські апарати Samsung Galaxy S8 і LG G6 мають відмінну пропорцію екрану і фронтальну панель. Тепер цю концепцію підтримали розробники Sony. На зображенні Xperia X2, передбачуваного дебютанта MWC 2017, чітко видно дуже вузькі рамки вгорі та внизу. Також, рендер наступника Sony Xperia X. демонструє сенсорний екран, покритий загнутим, з боків, захисним склом. Попереду розташовані фронтальна камера, датчик наближення та мікрофон. На правій грані розмістилися кнопка живлення та гойдалка регулювання гучності.

Очевидно, що новий форм-фактор, а саме великий дисплей з вузькими рамками, стане хітом дизайну смартфонів 2017 року. За численними версіями Apple планує випуск смартфона iPhone 8 без традиційної кнопки "Home" і дисплеєм від краю до краю. А тут /sony скоро з'являться всі новинки, які будуть представлені на всесвітній виставці еелектронніки.