Перейти до основного вмісту

Spigen SGP показала бампери для iPhone 6 та iPhone 6 Plus

Справжні любителі своєї справи не гадають. Без сумніву, виробника захисних аксесуарів для мобільних пристроїв Spigen SGP можна назвати маніяком своєї справи. Пройшло лише два дні після офіційної презентації нових великих смартфонів від компанії Apple, а чохли та бампери для iPhone 6 та iPhone 6 Plus вже доступні до покупки. Фантастика! :) Спочатку можна взяти собі бампер, а потім чекати на продаж яблучних смартфонів. :) Відкинемо жарти в бік. Зараз ми зробимо невеликий огляд новинок. Подивимося чи щось змінилося, чи стали вони краще ніж чохли для iPhone 5S.

Конструкція / матеріали бамперів SGP Neo Hybrid для iPhone 6

Бампери для iPhone 6 складаються з двох шарів. Перший – гумовий, м'який. Другий - глянсовий, твердий та пластиковий. Такий бутерброд краще зможе захистити Ваш дорогий Айфон, плюс піднімає як екран, так і задню кришку пристрою над рівною поверхневістю. Дивіться фото.

Нововведення в даних бамперах - кнопки з металевим покриттям, для зручнішого використання. Тепер отримувати задоволення від телефону можна буде і в чохлі. SGP Neo Hybrid стали ще крутішими, ще досконалішими. Респект SGP!