Перейти до основного вмісту

Створити обліковий запис в iTunes для України, Росії

Портативна техніка Apple заслужила повагу великою мірою через підтримку програмного забезпечення. Це десятки тисяч програм для роботи та розваги, ігор на будь-який смак та вік. Тому навчитися, як встановлювати на iPhone або iPad програми, Ви зобов'язані в найкоротші терміни після покупки яблучного гаджета.

Швидше за все, Вам вже відомо, що для цього обов'язково необхідно створити обліковий запис в iTunes, тобто зареєструвати Apple ID. На блозі iOK, ви можете знайти докладний посібник, як самостійно створити обліковий запис в iTunes за посиланням - Створити Apple ID без банківської картки .

Якщо у Вас щось не виходить, наш персонал відповість на всі Ваші запитання. Або, ми можемо зробити все за Вас, з однією умовою.

Замовити створення облікового запису в AppStore

Ми з радістю зареєструємо Apple ID за Вас протягом 1-2 днів. Натомість, на знак подяки, просимо розповісти про наш сайт Вашим друзям у соціальних мережах, якими кожен із нас користується щодня.

Отже, умови такі:

Як мінімум, у двох соціальних мережах, розповідаєте про наш чудовий сайт, надсилаєте посилання нам і ми, приступаємо до роботи. Вітаються такі улюблені сайти:

  • Вконтакте
  • Однокласники
  • Facebook
  • Twitter