Перейти до основного вмісту

Стильних якісних чохлів для iPhone 5

Якщо Ви вже стали щасливим власником iPhone 5 або збираєтеся його придбати – ця стаття для Вас. Вже давно не секрет, що фарба з бічних граней нового смартфона швидко стирається, а крім цього корпус і екран розумного електронного пристрою потребують щоденного захисту.

Ми підготували короткий огляд кращих чохлів для iPhone 5 за своїми захисними та естетичними характеристиками.

Гумовий чохол GRIFFIN Survivor для iPhone 5

Компанія Griffin спеціально приготувала до виходу нового iГаджету чохол GRIFFIN Survivor для iPhone 5 – супер захист, наднадійність, войовничий дизайн. Тепер чохол доступний у широкій палітрі кольорів. Це незамінний аксесуар для активних власників смартфонів, екстремального відпочинку та роботи.

Шкіряний чохол SGP CRUMENA для iPhone 5

Елегантну новинку приготувала компанія SGP до виходу нового девайсу. SGP Crumena - шкіряний чохол для iPhone 5 відрізняється бездоганною якістю виконання, чистотою ліній та лаконічним дизайном. М'яка шкіра теля в поєднанні з вишуканою простотою дизайну зводять чохол у ряд топових аксесуарів. Доступні три класичні забарвлення: біле, чорне і бежеве.

SGP Valentinus для iPhone 5

Чудовий багатофункціональний чохол Valentinus для iPhone 5 із натуральної шкіри. Він послужить вам чохлом для смартфона, гаманцем та гаманцем одночасно. Крім того, аксесуар виглядає дуже стильно та елегантно.

CaseCrown Lux Glider для iPhone 5

Дуже цікавий за колірним рішенням та дизайном, супертонкий чохол Lux Glider від CaseCrown. Глибокі, модні, матові тони корпусу привернуть увагу і нададуть яскравого акценту вашому стилю. Палітра кольорів дуже приваблива.

Premium Lightweight для iPhone 5

Ніжний жіночий чохол рожевого кольору вирізняється серед інших незвичайним рельєфом поверхні. особливу структуру поверхні забезпечує гелевий матеріал із використанням матеріалу TPU. Чохол не тільки незвичайний і красивий, але й забезпечить надійний захист улюбленого девайсу.

Прозорий пластиковий чохол для iPhone 5

Футуристичний прозорий чохол для iPhone 5. Прозора оболонка не приховає не естетичних переваг смартфона, не знаменитого логотипу Apple, а захистить його від механічних впливів, пилу та бруду.

Тонкі бампери для iPhone 5

Найкращим захистом бічних граней смартфона є і залишається бампер. Він служить амортизатором під час падіння, піднімає над поверхнею, захищаючи від зайвих дотиків. Всі бампери ідеально справляються зі своєю основною функцією – захистом. Плюс, як стало відомо, у чорних моделей 5 Айфонів облазить фарба з граней смартфона, тому цей аксесуар є незамінним. Вам доведеться лише вибрати дизайн до душі.

Найкращий бампер для Apple iPhone 5 - це всіма відомий NEO Hybrid, який заслужив на довіру ще з попередніх моделей яблучних телефонів. Солідний, стильний чи навіть спортивний.