Перейти до основного вмісту

Стильний захист для Apple iPhone

Кожен хоче отримати стильний Apple iPhone, глянсова поверхня якого просто заворожує погляд. Однак, щоб не зіпсувати таку красу під час використання потрібно подбати про захист.

Величезні чохли вже набридли, вони збільшують габарити, закривають доступ до кнопок управління Айфона, та й ховають всю красу дизайну Apple. Як тоді виконати неможливе, - зберегти зовнішній вигляд смартфона, але в той же час зробити його більш індивідуальним і стильним? Вихід є, наклейки на iPhone .

Виготовлені з вінілу, - матеріал який використовується в автотюнінгу, стійкий до подряпин та вологи. Бар'єр, який зупиняє покупців перед придбанням наклейки - як я зможу наклеїти її самостійно? Вінілові наклейки фірми Qsticker виготовлені за спеціальною технологією, яка фіксує на корпусі Айфона наклейку лише після щільного притискання. Спеціальні мікро бульбашки на вінілі пропускають повітря, розгладжуючи складки, не залишаючи бульбашки. Qsticker можна використати повторно до 3 разів.

Компанія може порадувати нас не лише продукцією для Apple iPhone, доступні і вінілові наклейки для iPad . Чудові дизайни та відмінна якість.

Наклейки на телефон підкреслять Вашу індивідуальність, до того ж повністю убережуть смартфон від подряпин. Всі ці чудові аксесуари можна придбати в інтернет-магазині iOk.com.ua.