Перейти до основного вмісту

Супер чохол-бампер для iPhone 5 від Element Case

Компанія ElementCase вже давно славиться бездоганною репутацією, а чохли ElementCase для iPhone 4/4S – найкращі серед аксесуарів даного модельного ряду.

Бампер від ElementCase преміум класу

Для нового iPhone 5 компанія створила унікальний продукт. Чохол Sector 5 Black Ops для iPhone 5 виготовлений з оригінального набору неймовірних матеріалів, від якого серце любителя сучасних технологій заб'ється найчастіше. Анодований алюміній складає основу чохла, його рамку. Бурштинові вставки, в місцях розташування антен, покращують якість сигналу.

Оригінальний дизайн аксесуару витримано у всіх елементах. Фігурні ребра граней, кнопка живлення, доповнюються задньою панеллю з цікавим гранованим малюнком. Задня панель чохла Sector 5 Black Ops виготовлена з високотехнологічного матеріалу G10 або вуглецевого волокна, який використовується у виробництві рукояток бойових ножів. Матеріал дуже міцний, легкий, не ковзає, його зручно тримати навіть у вологих руках.

Багата комплектація Element Case Sector 5 Black Ops

ElementCase доповнив комплект антибликовим скрінпротектором для відеокамери, алюмінієвим ключем та стильним чохлом-кобурою.

Ціна аксесуара варта свого популярного виробника і становить - 200 доларів. Подивимося, як будуть справи із цінами в Україні та Росії.