Перейти до основного вмісту

SurfacePad для iPhone - чохол-книжка від TwelveSouth

Власники продуктів класу "люкс" гідні аксесуарів класу "люкс". Американська компанія Twelve South, що спеціалізується на випуску аксесуарів для яблучних продуктів, подбала про преміум-захист для ноутбуків, смартфонів та планшетів Apple. На черзі оригінальний чохол для iPhone .

Ультратонкий чохол-книжка SurfacePad для iPhone 5 та iPhone 4/4S

Аксесуар виконаний із тонкої шкіри, дуже витончений та тонкий. У такому футлярі дуже зручно користуватися смартфоном, для цього лише необхідно відкинути передню панель, яка захищає і очищає екран. Задня панель чохла виготовлена із твердого пластику, обтягнутого шкірою та надійно утримує iГаджет. Таким чином, мобільний телефон захищений з усіх боків від можливих механічних впливів, торкання інших предметів у кишені або сумці. Тонка, високоякісна шкіра Nappa прикрашає поверхню SurfacePad, забезпечуючи напрочуд вишуканий і розкішний вигляд.

Стильний чохол-книжка SurfacePad для iPhone 5 та iPhone 4(S) від Twelve South доступний у трьох колірних версіях: червоний, білий та чорний.

Тонкий та функціональний SurfacePad

Серед переваг нового аксесуара слід підкреслити його конструкцію, що дозволяє використовувати чохол як підставку при перегляді відео або розмові по Skype.

Ультратонкий чохол SurfacePad усередині покритий м'якою тканиною, а це ще одна гарантія захисту смартфона. Компанія Twelve South гарантує високу якість та практичність девайсу та пропонує його за ціною – 35 доларів.

iOK чекає надходження цього аксесуара. А зараз ми можемо Вам запропонувати: