Перейти до основного вмісту

Світлова індикація пропущених дзвінків iPhone

Конкуренція на ринку аксесуарів до "яблучної" продукції дуже велика. І кожна фірма хоче урвати свій куш, вигадуючи не тільки щось понад корисне, а й щось незвичайне. Те, чого немає більше схожого на ринку. Є задум оснастити iPhone сигналізуючим маячком який буде світитися коли на гаджет надходитимуть дзвінки, або повідомлення.

Зустрічайте новинку

Розробники даного девайсу намагаються розкрутити свою ідею, використовуючи сайт Kickstarter. Який може допомогти зібрати необхідну кількість коштів на найцікавіші ідеї. В основі проекту під назвою MyLED лежить штекер зі світлодіодом, що вставляється в аудіоджек "iдевайса" і сигналізує про вхідний дзвінок.

MyLED буде працювати в комплексі з додатком, яким можна буде налаштовувати тип індикації та варіанти випадків для індикації. Наприклад, щоб дізнатися про вхідне повідомлення на Facebook вам потрібно розблокувати пристрій, і подивитися. Завдяки девайсу MyLED, таке повідомлення буде помітно одразу.

Щоб такий проект побачив світло, творцям потрібно зібрати близько 18 000 доларів. За перший день їм уже вдалося зібрати 5 тисяч.