Перейти до основного вмісту

Силіконовий чи пластиковий чохол для смартфона?

Що вибрати, силіконовий чи пластиковий чохол для свого смартфона? Нам відповідь на питання очевидна, однак у народі гуляє інша думка. Давайте поговоримо на цю тему. Власники дорогих смартфонів (iPhone, Samsung Galaxy, HTC) віддають перевагу силіконовим чохлам, пояснюючи це тим, що вони краще справляються зі своїм завданням. Ми ж так, не рахуємо.

Яке ж завдання у чохла для смартфона?

На першому плані, звичайно ж, захист від подряпин та потертостей. Але ще потрібно вберегти телефон від падінь. Здається, що силіконовий чохол краще впорається із цим завданням. Але, практично немає різниці в якому кейсі Ваш телефон. Як пластиковий, так і силіконовий чохол однаково справляється з подряпинами і падіннями. Силікон зовсім не пом'якшує удару.

Переваги / недоліки пластику та силікону

Чому нам подобаються пластикові кейси? Вони яскравіші і стильні, фантазії немає межі. Плюс, на чохол можна нанести друк свого зображення . Пластик тонший і приємний на дотик, не так зношується і дряпається.

Силіконові чохли для смартфонів мають більші розміри, дуже маленький вибір дизайнів, найчастіше просто однокольорові. Згодом силіконова поверхня рветься та затирається. Захисні якості аксесуарів, абсолютно однакові.

Ми ж радимо, вибирати чохол для телефону лише на вигляд. Подобається – можна купувати. Корпус урятує від подряпин і настрій підніме.

Чохол з будь-якою своєю картинкою, Ви можете замовити тут .

А тепер відео креш-тест чохла із пластику

Відео про те, наскільки міцний пластиковий чохол, який ми виготовляємо на замовлення