Перейти до основного вмісту

Так виглядатиме фіолетовий Samsung Galaxy S9 та S9+

Днями постачальник витоків Еван Бласс (@evleaks) представив рекламний знімок майбутніх флагманів Samsung Galaxy S9 та S9+. Версії фіолетового кольору (Lilac Purple) показані із чотирьох сторін.

Не всі читачі @evleaks зустріли нове забарвлення з ентузіазмом. Деякі порадили корейському виробнику відновити колірну версію Coral Blue. Пізніше в блогу Евана Бласса з'явилася повна палітра майбутніх гаджетів. Поряд із фіолетовим варіантом, до неї увійдуть – чорний (Midnight Black), сірий (Titanium Gray), а також і Coral Blue. Більш того, Samsung очікувано представить, обмеженим тиражем, багато інших кольорів.

Samsung Galaxy S9 і S9+ будуть оснащені чіпсетом Exynos 9810 (Snapdragon 845 в деяких регіонах), SuperAMOLED-дисплеєм (5,8" та 6,2" відповідно), головним модулем - 12 Мп (f/1,5/f/2, 4 та інші у S9+), додатковим сенсором для оптичного зуму (у S9+), камерою для портретної зйомки - 8 Мп, стереодинаміками на нижньому торці, пило- та вологозахищеним корпусом, датчиком райдужної оболонки ока, ОЗУ - від 4 ГБ, ПЗУ 64 ГБ, технології бездротової зарядки. Флагмани отримають найвищий цінник у серії Galaxy S.