Перейти до основного вмісту

Тонкі шкіряні чохли-кишеньки для iPhone 5S/SE - Spigen SGP Leather Pouch Crumena

Ще до презентації нового яблучного смартфона, компанія Spigen SGP почала виробництво аксесуарів для iPhone SE на основі інформації, що просочилася. Наприклад Steinheil Series – скрінпротектори, які випробовувалися на iPad, але відмінно підходять для нового iPhone.

Розглянемо сьогодні з усіх боків чохол Leather Pouch Crumena для iPhone SE від Spigen SGP.

Подарунковий формат чохла

Елегантний картонний бокс, з прозорим віконцем - чудова альтернатива нудним та непривабливим коробкам із пластику. У таку упаковку чохол можна зробити як подарунок. Коробка виготовлена із міцного шорсткого картону чорного кольору, який надійно захистить чохол під час транспортування. Оригінальне рішення - віконце на звороті коробки, на якому написана коротка інструкція з експлуатації, з малюнками, виконані сріблястою фарбою. На малюнках продемонстрована стрічка для вилучення смартфона з чохла.

Тонка шкіряна кишенька.

Основна фішка аксесуара від Spigen SGP, його компактні габарити, тонкість та легкість. Він, ніби, спеціально призначений для витонченого iPhone 5s та iPhone SE, товщиною 7,6 мм.

Скроєний Leather Pouch Crumena традиційно, для чохлів такої форми. Але з ним не зрівняються чохли для смартфонів інших брендів, виконані з товстої шкіри (Tememet або Lanriz), з яких важко витягти телефон, а капронова стрічка часто втрачає товарний вигляд або просто відривається. Розглянутий аксесуар має шкіряну стрічку, яка одночасно є клапаном-застібкою на магніті, що утримує девайс в чохлі.

Сам чохол (панч) виготовлений із ніжної телячої шкіри або її замінником. Часто застосовується еко-шкіра – це подрібнена натуральна шкіра, змішана зі зв'язуючим складом. Від якості цього складу залежить якість одержаного матеріалу. Тактильні відчуття від цього чохла нагадують, що у ваших руках гідний аксесуар. Краї чохла запаяні спеціальним способом і виглядають акуратно та надійно.

Відстрочений панч шовковою ниткою, ідеально рівним рядком. Логотип «Crumena» витіснений на спинці чохла наголошує на популярності компанії.

Як підкладка виробники використовували натуральний замш або його штучний аналог. iPhone 5 почуватиметься затишно та безпечно у такому футлярі.

Як почуватиметься iPhone 5 всередині?

Виробник рекомендує поміщати смартфон кнопкою "Home" усередину, але в жодному разі випадкового включення не буде. Такий спосіб не заглушає динамік і не запобігає доступу входу гнізда навушників. Вперше смартфон витягається з чохла туго, а потім м'яка шкіра злегка розтягнеться, але шкіряна стрічка на магніті надійно утримує гаджет усередині аксесуара. Коли за неї потягнути, вона висувається всього на пару сантиметрів, що обмежує виліт телефону назовні і є безперечним плюсом. iPhone в цьому чохлі залишається тонким, легким, а у вас в руках елегантна та модна конструкція.

Звичайно чохол Spigen SGP Leather Pouch Crumena для iPhone SE на любителя, тому що для вилучення смартфона знадобляться дві руки, що не зовсім зручно за кермом автомобіля або у повній маршрутці. Для цього є фліп-чохол, дизайнерські чохли накладки на задню стінку або вінілові наклейки на iPhone.

Вартість чохла Spigen SGP Leather Pouch Crumena

До речі, у Spigen SGP Leather Pouch Crumena демократична ціна - 30 дол., що робить його особливо привабливим. Вам вдасться убити одразу кілька зайців: придбати елегантний аксесуар, захистити телефон від зіткнень із жорсткими предметами у сумці чи кишені, пом'якшити падіння. До продажу доступні моделі, білого, чорного та коричневого кольорів.

Якщо хочете побачити більше цікавих аксесуарів для захисту свого айфончика, тоді відвідайте дані посилання: