Перейти до основного вмісту

Truly Ergonomic Keyboard: Урочистість ергономіки

Існує чимало професій, де ключовою особливістю є швидкий безпомилковий друк на клавіатурі. Але мало хто взагалі користується ергономічними клавіатурами, сліпучи вірячи в традиційну клавіатуру та метод сліпого друку.

Основні відмінності

Досить цікавим ходом є винесення клавіш Enter, Del та знаків арифметики на середину клавіатурного блоку. Клавіатура повністю симетрична, і ці кнопки поділяють її навпіл. Існує два пробіли, що досить незвичайно, хоча і раціонально в симетричній клавіатурі. Ще однією особливістю є схожість клавіш PageDown, PageUp, Home, End із клавішами навігації.

Ергономіка

Клавіші розставлені так, щоб навчити користувачів комп'ютерів друкувати рівноцінно двома руками. Підвищення ергономіки здійснюється не тільки за рахунок розміщення клавіш, але і висоти їх і клавіатури, ступенем нахилу, а також наявності подушок для рук. Ці подушки вмонтовані в знімну підставку для рук.

Вартість

Симетрична клавіатура виглядає досить ефектно, обіцяє високий рівень ергономіки, але на практиці цей вислів можна підтвердити. А ось ціна за такий гаджет - $169.