Перейти до основного вмісту

Три найбільш реалістичні дизайни iPhone SE

Стежте за новинами про маленький новий Айфон? Сьогодні є новини. У цій статті ми покажемо три найреалістичніші дизайни даного смартфона. Ходять чутки, що Apple відмовилася від цифри «5» у назві моделі, і вже в березні ми побачимо 4-дюймовий iPhone SE. Не факт, що назва буде саме такою, але чутки вже багато разів були правдивими.

Відео про найреалістичніші дизайни iPhone SE

Дизайнер і любитель яблучної продукції Martin Hajek, змоделював 3 концепти нового 4-дюймового iPhone SE згідно з усіма чутками в мережі Інтернет.

  • Перший концепт заснований на зібраних витоках порталу 9to5Mac,
  • Другий від Leaks Device
  • Третій згідно з даними сайту від Curved.de.

Ось що вийшло:

Як видно на відео, нічого нового ніхто не придумав. Ми ж сподіваємося, що Apple покаже гідний продукт у плані дизайну та характеристик. А зараз, версія 9to5Mac це той же iPhone 5S, але з круглими краями, варіант від Curved.de це зменшений iPhone 6S, і версія Leaks Device щось середня між двома попередніми дизайнами.

Що вам сподобалося?

Дизайн, звичайно, кермує. Але й технічні характеристики треба знати. Apple, будь ласка, здивуй нас! Поділіться з друзями цією новиною, щоб усі знали про новий iPhone SE! І так, чохли для iPhone SE першими в Україні з'являться у нас на iOK.UA. :)