Перейти до основного вмісту

Ціни на iPhone 4S в Америці

Ціни на новинку iPhone 4S в Америці нас не порадували. Найкращий смартфон у світі має право бути дорогим. Зробимо коротку екскурсію за цінами на Soft Lock та Neverlock версію iPhone 4S

Ціни на iPhone 4s SoftLock

Ціни на заблоковану під конкретного оператора модель iPhone 4S порадують Вас. Найдешевша версія коштує $199. Ціна досить вражаюча, але на жаль (або на щастя) ми живемо не в США. Моделі на 32 і 64 гігабайти обійдуться в $299 та $399. Дані заблоковані версії Ви не зможете купити в США. Про це я писав у статті під назвою "Як купити iPhone 4S в Америці".

Ціни на iPhone 4S NeverLock

Apple ще не оголосила чи не залочені під оператора смартфони iPhone 4S продаватимуться в Америці, але ціни виставила на сайті.

Купити не заблокований iPhone 4S Ви можете у Канаді

Вказана ціна актуальна для моделі з 16Gb фізичної пам'яті. Знаючи любов Apple до різниці в 100 доларів між моделями iPhone, iPad, iPod думаю можна чітко зробити висновок, що версія на 32 гігабайти коштуватиме $749, а 64 гігайбайти коштуватимуть $849. Саме дані версії смартфони продаватимуться в Україні. Тому що вони не заблоковані і можуть працювати з улюбленим оператором мобільного зв'язку.

Не дуже низька вартість. Чи не так? :) А тепер уявіть чому такі ціни на новинку в Україні?

Похожие записи в блоге: