Перейти до основного вмісту

Титановий iPhone 5 - творці Caviar та Lamborghini

Армія дорогоцінних iPhone 5 поповнилася італійським витвором мистецтва. Titano Diablo, назвали ювеліри компанії Perla Penna свій новий продукт із серії "Розумна розкіш" ("Smart Luxury"). Новий ексклюзивний iPhone 5 - це уособлення розкоші, надійності та функціональності. Італійські фахівці виготовили гідну дорогоцінну оправу iPhone 5.

iPhone 5 з титану та карбону

Ювеліри компанії стверджують, що Titano Diablo вийшов найбрутальнішим у колекції. Caviar презентує: "Поєднання унікальних високотехнологічних та високоміцних матеріалів - титану, карбону та чорного золота з якостями справжнього чоловіка - силою, рішучістю та волею. Наш телефон створений для людей, яким заздрять, кого бояться, але хочуть повторити їхній шлях."

Як же щодо вартості карбонового iPhone 5?

Автовиробник Lamborghini взяв участь у виробництві нового гаджета. Загартований титан та сучасний карбон випромінюють силу та міць новаторської моделі. Аксесуар преміум класу покритий чорним золотом, вишуканий блиск якого підкреслює перевагу та респектабельність власника.

Смартфони Caviar вийшли на ринок Росії та пропонуються як ювелірна прикраса у розкішній упаковці. Ефектна лакована скриня відмінно виглядає у вигляді подарунка. Ціна iPhone 5 Titano Diablo у Росії становить 128 000 руб.

Дозволити таку розкіш не зможе кожен. Однак, надати індивідуальності та підкреслити свій стиль можна за допомогою аксесуарів для яблучного телефону. На iOK ви знайдете: