Перейти до основного вмісту

У Galaxy S9 будуть найвужчі рамки навколо дисплея серед усіх конкурентів

На початок 2018 року Samsung готує випуск флагманів серії Galaxy S9 , які продовжать курс взятий у 2017 році. Новачки, одягнені в скляно-металевий корпус, будуть оснащені "нескінченним" дисплеєм з тонкими рамками та відступами, 10-м чіпсетом Exynos 9810 або Snapdragon 845 (відповідно до регіону продажів), подвійною камерою з потенціалом Galaxy Note 8.

Ці відомості підтвердилися на представлених днями CAD-рендерах Galaxy S9, де зображені деякі цікаві деталі. Дисплей пристрою, з чотирьох сторін, оточений рекордно-тонкими рамками, подвійний модуль розміщений вертикально, під ним розташувався дактилоскопічний датчик, а металевий каркас отримав іншу конструкцію.

На жаль, на рендерах не видно фронтальний модуль і датчики (можливо вони вмонтовані в дисплей). Однак, на думку Стіва Хеммерстоффера (Steve Hemmerstoffer), це не варто з'ясовувати, оскільки представлені рендери - фейк або зображення, що невірно відображають реальність. Розцінимо цю знімки як один із варіантів концепту дизайну Galaxy S9.