Перейти до основного вмісту

У Geekbench засвітився Sony Xperia ZG Compact на Snapdragon 810

Sony постійно працює над досконалістю своїх смартфонів, не використовуючи в їх дизайні трендові новинки. Так, досі, а асортимент японського виробника немає смартфона з вузькими рамками навколо дисплея і подвійним модулем, - такими модними на сучасному ринку.

Проте, згідно з свіжою інформацією, незабаром ситуація суттєво зміниться. У 2018 році Sony готується представити нові пристрої, серед яких може бути смартфон Sony Xperia ZG Compact з оновленим дизайном. Деякі технічні характеристики майбутнього дебютанта з'явилися у бенчмарку Geekbench.

Апарат буде заснований на ОС Android 7.1.1 Nougat та оснащений ОЗУ – 2 ГБ. Але найбільшою несподіванкою є чіп Snapdragon 810 (MSM8994), 2015 року випуску, схильний до перегрівання. У тестуванні, Xperia ZG Compact показав слабші результати, ніж актуальний Xperia Z5 Compact, заснований на чіпсеті від Qualcomm. Невже, японська компанія обладнає смартфон 2018 застарілим і малонадійним чіпом?

Не виключено, що відомості бенчмарку виявилися фальшивими, оскільки рішення Sony використовувати застарілу апаратну начинку для нової моделі виглядає дуже сумнівним.