Перейти до основного вмісту

У Кореї iPhone X продається гірше за Samsung Galaxy S9 у півтора рази

Samsung Galaxy S9 та S9+ вийшов у продаж у березні. На даний момент, на ринку виробника, Південній Кореї, реалізовано 707 тис. смартфонів. За повідомленням корейських ЗМІ, які опублікували ці дані, цей показник значно нижчий за продаж попередніх апаратів лінійки Galaxy S8.

За такий же період 2017 року тираж девайсів перевищив 1 млн екземплярів. На думку фахівців, на зниження продажів вплинули високий цінник та незначні порівняно з попередниками зміни.

Слід зазначити, що у головного конкурента Galaxy S9 - iPhone X, теж, не найкращі часи, однак, преміальний апарат Apple має у своєму розпорядженні велику кількість інновацій. проти попередниками. За даними джерела, тираж першого OLED iPhone у США за чотири місяці становить 475 тис. з початку продажів (у листопаді – 139 тис. у грудні – 163 тис. у січні – 103 тис. та у лютому – лише, 70 тис.). Цей рекордно низький показник, в 1,5 рази менше серії Samsung С9 .

Ймовірно, друга половина року буде успішнішою для обох виробників, коли відбудеться поправити своє становище за рахунок релізу Galaxy Note 9 та iPhone 2018. Реліз обох має відбутися у вересні.