Перейти до основного вмісту

У квітні покажуть незвичайний HTC U (Ocean) на Snapdragon 835 із Sense 9

На початку 2017 року відбулася прем'єра флагмана HTC U Ultra на Snapdragon 821. Однак, це не найголовніший продукт, на який так чекали шанувальники HTC . Втім, і сам виробник не приховує, що важливий анонс ще попереду.

Нещодавно, на порталі Venture Beat з'явилася свіжа порція відомостей про майбутній флагман, з термінами презентації та релізу. Таким чином, смартфон HTC U (у ранніх витоках HTC Ocean) буде оснащений чіпсетом Snapdragon 835, який також отримали деякі версії Samsung Galaxy S8 (для окремих регіонів). Потужний 8-ми ядерний чіпсет буде доповнений 5,5” Quad HD-дисплеєм, ПЗУ – 64/128 ГБ, плюс карти microSD, головним модулем Sony IMX362 – 12 Мп, камерою для портретної зйомки Sony IMX351 – 16 Мп та ОС Android 7.1. 1 Nougat із оболонкою Sense UI 9.

Фішкою апарату буде своєрідний edge-екран або вбудована в алюмінієву рамку сенсорна зона. Видання повідомляє, що прем'єра HTC U запланована на квітень, а реліз очікується у травні.

А ми вже можемо побалувати вас чохлами для HTC серії U:

Завжди хочеться стильно захистити свій смартфон. Зробити це дуже просто та навіть цікаво за допомогою наших дизайнерських аксесуарів. Перейдіть за посиланням та робіть вибір. Товар якісний та оригінальний.