Перейти до основного вмісту

У Китаї вже масово виготовляють чохли для iPhone 8

Найчастіше, виробники аксесуарів стають постачальниками реальних зображень неанонсованих продуктів Apple. Так і зараз, на сторінці Twitter, блогера Веніаміна Гескіна, відомого своїми достовірними публікаціями про "яблучні" аксесуари, з'явилися знімки чохлів для iPhone 8 .

Чутки про Айфон 8:

Блогер стверджує, що китайські виробники розпочали масове виробництво захисних аксесуарів для майбутнього дебютанта. Мабуть, ним буде ювілейний iPhone 8, дизайн якого підтверджують представлені фото чохлів. Очевидно, що iPhone 8 не отримає дактилоскопічного датчика Touch ID на задній панелі. Також ми ще раз переконалися в наявності подвійного вертикального модуля.

Поки що дизайн вгадують по чохлах для iPhone 8

Порівнюючи чохли для iPhone 8 та iPhone 7s/7s Plus можна оцінити розміри топового девайсу. Ювілейний смартфон Apple буде суттєво компактнішим за модель iPhone 7 Plus , проте трохи більше 4,7-дюймового iPhone 7. За більш ранніми прогнозами, розмір "вісімки" повинен бути порівнянний з iPhone 7 , а її дисплей - більший ніж у iPhone 7 Plus.

Не виключено, що ці знімки можуть стати фейком. Однак, у міру наближення до дати анонсу iPhone 8, версії різних джерел збігаються. У вересні ми побачимо реальний гаджет і розглянемо всі деталі.