Перейти до основного вмісту

У Китаї зростає продаж техніки Apple, - торгова війна і пандемія не перешкода

Схоже тенденція зниження рівня продажів, що спостерігається останнім часом на ринку айфонів починає слабшати. Нагадаємо, що протягом торгової блокади США, зменшився продаж iPhone у Піднебесній. Це спричинило зростання популярності місцевих компаній.

Тим не менш, інтерес китайців до смартфонів Apple поступово зростає. За повідомленням агентства Bloomberg, реалізація iPhone у грудні зросла на 18,7% (3,18 млн одиниць) порівняно з тим самим періодом 2018 року. Аналітики видання вважають, що ця ситуація склалася завдяки святковому періоду, що настав. Крім того, перспективна модель iPhone 11 перевершує свого попередника з автономності і пропонується за більш доступною ціною.

Можливо тенденція зростання продажів iPhone у Піднебесній збережеться до китайського Нового року. Багато залежатиме від китайських виробників, які готують оновлення своїх моделей преміального рівня.

Є відомості, що на весняному анонсі купертинівці представлять iPhone 9 та iPhone 9 Plus з IPS-дисплеєм та доступними цінниками. Чекаємо на нову інформацію!