Перейти до основного вмісту

У Motorola Moto G7 Plus найшвидша бездротова зарядка

На початку лютого бренд Motorola представив публіці нові смартфони серії Moto G7 . Це чотири нові апарати, включаючи флагман Moto G7 Plus .

На радість шанувальників компанії, модель, вартістю €300, укомплектована зарядним пристроєм потужністю 27 Вт. Фахівці ресурсу PhoneArena провели спеціальне тестування новачка та отримали дуже вражаючий результат. Для повної зарядки акумулятора смартфона, вам знадобиться всього 48 хвилин.

На графіку, представленому нижче, видно, що смартфон Moto G7 Plus виявився лідером за зарядкою серед пристроїв, які проходили тестування в PhoneArena. Відомо, що Oppo Super VOOC отримав ще більш швидкісну зарядку. Проте джерело не тестувало смартфонів з цією функцією, потім таких апаратів небагато, вони доступні лише на деяких ринках і коштують надто дорого.

На думку PhoneArena, Moto G7 Plus - найшвидше зарядний смартфон у світі. Звичайно, це звання йому дісталося без урахування унікальних і дорогих моделей, однак, з цією думкою не можна не погодитись, адже новинку Motorola, разом зі швидкісною зарядкою, можна купити всього за €300.

Зазначимо, що батарея смартфона заряджається на 25% за 10 хв, на 43% - за 15 хв, на 80% - за 30 хвилин.