Перейти до основного вмісту

Ультратонкі чохли Keyboard Folio та Folio Protective Case для iPad mini від Logitech

Дві цікаві моделі чохлів від компанії Logitech поповнили ряди чохлів для iPad із клавіатурою. Ultrathin Keyboard Folio та Folio Protective Case виготовлені з фактурного синтетичного матеріалу, приємного на дотик, у формі футляра-книжки, призначені для захисту корпусу та тачскрину iPad mini.

Знову найкращі чохли для iPad. Знову від Logitech!

Клавіатура Ultrathin Keyboard Folio з'єднується із планшетом через Bluetooth. Клавіатура витонченого та тонкого аксесуара надає можливість користувачам набирати текст на звичайних клавішах.

Для міцної фіксації чохла вбудовані спеціальні магніти, а конструкція девайсу дозволяє використовувати аксесуар як підставку для iPad mini, при перегляді відео.

Чохли Ultrathin Keyboard Folio мають розумну функцію автоматичного занурення планшета в режим сну, в закритому стані, і миттєвого включення - при відкритій кришці. Protective Case - ультратонкий і легкий чохол для iPad mini, який важить лише 196 г.

Стильний аксесуар виконаний у формі книжки із сучасного матеріалу з використанням передових технологій. Модний девайс чудово захистить міні планшет від подряпин, потертостей, ударів.

Ціни на Ultrathin Keyboard Folio та Folio Protective Case поки не відомі. Але вони обов'язково будуть у нас, дивіться - чохли для iPad Mini на iOK .