Перейти до основного вмісту

Унікальний аксесуар ORA Speaker спеціально для iPad

Серед покращень нового iPad, було проведено покращення динаміка планшета, а саме гучність та якісний показник звуку. Все ж таки динамік всього один, і відсутній мобільний сабвуфер. На допомогу цьому недоліку поспішив унікальний аксесуар – чохол із вбудованими динаміками під назвою ORA Speaker.

Конструкція та наслідки трансформації

ORA Speaker захищає задню панель та верхню "кришку" яблучного планшета та надає відразу вісім динаміків, розташованих по периметру. Фіксування планшета відбувається шурупами з досить простим різьбленням, а сам аксесуар підключається до планшета через роз'єм передачі даних. Кнопки та роз'єми, що знаходяться в iPad, є і в чохлі. Сама ж конструкція досить міцна, і додає пристойно вага до планшета - грати металеві.

Допомога, ціни, перспектива

Таке диво думки втілене в реальність обійдеться приблизно від $200 до $300 залежно від присутності підставки та накладки, які будуть або не будуть у комплекті. У продаж ORA Speaker надійде не раніше кінця весни 2013 року. Старт усьому дав відомий портал Kickstarter, як і багатьом іншим незалежним продуктам. Чи підтримуватиме аксесуар роз'єм Lightning, дізнаємося в недалекому майбутньому.