Перейти до основного вмісту

Унікальний чохол Element Case Soft-Tec Wallet для Apple iPad Mini

Американський бренд Element Case на всесвітній виставці CES 2013 представив цілу колекцію ексклюзивних аксесуарів для гаджетів Apple. Компанія давно отримала визнання у користувачів мобільних пристроїв і регулярно подає покупцям унікальні новинки.

Стиль та досконала конструкція чохла від Element Case

Чохол для iPad Mini – Element Case Soft-Tec Wallet – продемонстрував унікальне поєднання стилю, якості, продуманих функцій та деталей та впевнено претендує на звання кращого чохла для мініатюрного Айпаду.

Ефектний чохол із синтетичного замінника шкіри, з яскраво-червоною, замшевою підкладкою, покритий спеціальним шаром, не ковзає в руках. Тримач - підставка виготовлений з ударостійкого полікарбонату з прогумованим покриттям.

Фіксуй планшет на поверхні як тобі зручно

Досконала конструкція чохла в стилі Element Case дозволяє легко змінювати положення планшета. Ідеально підігнані всі отвори та прорізи для портів роз'ємів. Незабаром якісний чохол Element Case Soft-Tec Wallet з яскравим дизайном та елегантним стилем буде представлений у нашому інтернет-магазині. Оціни функціональні якості та естетичний вигляд моделі прямо зараз.

Що таке на iOK для Apple смартфонів від Element Case?