Перейти до основного вмісту

USB-шнур брелок для синхронізації iPhone, iPod

Новий USB шнур-брелок для синхронізації iPhone - Scosche clipSync від популярного виробника електроніки Scosche та інших необхідних продуктів для портативних пристроїв можна придбати. Це чудовий дорожній аксесуар, здатний забезпечити комфортну подорож. Він призначений для заряджання iГаджетів, таких як Apple iPhone, iPod Touch та синхронізації контенту.

Компактний та незамінний:

Виглядає clipSYNC як невеликий брелок для ключів. Але всередині він містить USB-кабель, який дозволить Вам синхронізувати та зарядити iPhone від ноутбука. Потрібно лише легко потягнути за краї брелока. Короткий кабель робить пристрій компактним, але не дозволить заряджати пристрої з розетки.

Стильний зовнішній вигляд:

Стильний алюмінієвий корпус чорно-сірого кольору з витонченим карабіном, зручно розміститься на рюкзаку або ремені джинсів і завжди буде поруч із Вами. Демократична ціна clipSYNC та компактний дизайн дають йому очевидну перевагу перед Apple кабелем.

Найближчим часом шнур-брелок буде в наявності. Ми здійснюємо доставку по всій Україні. Також, буде доступний до покупки універсальний варіант брелока micro\miniUSB для заряджання інших пристроїв.