Перейти до основного вмісту

Відео про офіційні чохли для Galaxy S9 і S9+ з'являються ще до анонсу

Samsung продовжує підготовку анонсу Galaxy S9 та Galaxy S9+, який відбудеться на лютневій виставці MWC 2018 у Барселоні. Традиційно, до цього часу, в мережу надходить багато нової інформації про майбутніх новачків, їх характеристики та дизайн.

Сьогодні нову порцію достовірних відомостей надав британський рітейлер Mobilefun, який опублікував відеоролик із фірмовими аксесуарами для флагманських смартфонів. В асортименти входять моделі в стилі торішньої серії.

Дизайн чохлів відображає дані з останніх витоків. Обидва варіанти оснащені дактилоскопічним датчиком, розташованим під подвійним головним модулем, головні елементи керування залишилися на колишніх місцях. старша модель отримала подвійну головну камеру (на відміну від актуальних Galaxy S8 і Galaxy S8+). Цікаво, що нові чохли, продемонстровані автором відео, підходять для нинішніх моделей, а значить, їх розміри співмірні.

Зважаючи на все, головною фішкою флагманів Samsung 2018 року буде не дизайн, а свіжі апаратні та програмні рішення корейського виробника. Всі деталі дізнаємось 25 лютого.