Перейти до основного вмісту

Відео з краш-тестом Xiaomi Mi5

Нещодавно азіатський виробник випустив розкішний смартфон Xiaomi Mi5 з прогресивною начинкою та стильним сучасним дизайном. Основу конструкції становить металевий каркас, до якого кріпляться решта складових смартфона.

Екран і задня кришка апарату захищена склом Gorilla Glass 4. Наскільки міцний новий девайс Xiaomi, вирішив дізнатися автор YouTube-каналу JerryRigEverything. Спочатку, Mi5 пройшов перевірку на стійкість до подряпин.

Скло Gorilla Glass 4 показало непоганий результат, отримавши дрібні подряпини. В результаті нагрівання екрану Mi5, запальничкою, виникла чорна пляма, яка зникла після остигання. Коли автор експерименту вирішив зігнути смартфон двома руками, йому не довелося докладати великих зусиль, оскільки Mi5 досить легко деформувався.

Напрошується висновок про те, що доступна ціна Xiaomi Mi5, не має на увазі його високої міцності. Можливо, незабаром ми побачимо краш-тест сучасної модифікації Mi5, оснащеної керамічною панеллю, на спинці.

А на цьому відео все інакше

Це відео рекламує міцну скляну поверхню смартфона. Проте, дуже воно одержало підозріле. Швидше за все це партизанський маркетинг компанії Xiaomi .