Перейти до основного вмісту

Відгуки про Apple iPad Air 2

Ще не почалися продажі iPad Air 2 , а в Мережі вже з'явилися перші відгуки та враження від огляду нових гаджетів. Найбільш компліментів отримав тонкий корпус планшета iPad Air 2. Техноблогери рекомендують користувачам iPad змінити старі моделі на гідний новий флагман. iPad mini 3 отримав сканер відбитків пальців Touch ID та "золотий" корпус. Експерти стримано сприйняли такі незначні оновлення.

Провідні видання The Verge, Re/code, Engadget опублікували найяскравіші та змістовніші цитати експертів про iPad Air 2.

Відгуки авторитетних ЗМІ про Apple iPad Air 2:

Я не можу рекомендувати перейти на iPad Air 2 середньому власнику першого iPad Air. А як щодо більшості власників старіших моделей? Це зовсім інша історія. Якщо у вас є iPad 2, 3 або 4, з новим Air ви відчуєте різницю. Його тонкість і легкість впадають у вічі, і він працює швидше і плавніше. Але ось у чому проблема: якщо ви купите торішній Air - ефект буде майже таким же, а ціна на 100$ менша, від 399$

Уолт Моссберг, Re/code

Я сказав Amplified минулого тижня, що якщо все, що зробить Apple - це додасть на iPad сканер Touch ID, я буду щасливий. Саме так сталося з iPad mini, і, щиро кажучи, я дійсно щасливий. Ще більше вони попрацювали над iPad Air 2 – і для мене це чудово. Я продовжуватиму використовувати обидва iPad, тому що їм обом знайшлося місце в моєму житті та роботі. Я використовую iPad Air через великий екран, і я використовую iPad mini коли йду в кафе, щоб бути більш мобільним. І я не збираюся нічого міняти найближчим часом.
Джим Далрімпл, The Loop
Дисплей нового Air став відповіддю на одну з моїх найбільших претензій до попередніх iPad - ви можете нарешті бачити екран під час роботи поза приміщеннями. Дисплей з покриттям антивідблиску означає, що якщо сонце дійсно палить, немає необхідності встановлювати тент, сидячи біля басейну Джоанна Стерн.
The Wall Street Journal
Щодо iPad mini 3, другого нового планшета Apple, я за те, щоб його пропустити. На відміну від Air 2 новий mini не отримав останнього процесора Apple. Це означає, що всередині планшет майже ідентичний торішньому iPad mini 2, який компанія продовжує продавати за 299 доларів. Основна відмінність полягає в тому, що iPad mini 3 оснащений сканером відбитків Touch ID і має ще один варіант кольору – золотий (mini 2 випускався лише у сріблястому та чорному кольорах). Якщо ви не збираєтеся робити багато покупок через Apple Pay і не фанат золота, краще заощадити 100 доларів та взяти iPad mini 2.
Фархад Манжу, The New York Times
Це серйозне оновлення, яке робить iPad Air 2 не просто краще за торішню модель, але, ймовірно, позиціонує його над iPhone 6 як iOS-пристрій топ-рівня.
Джон Грубер, Daring Fireball
Відчувається, що Apple задовольняється своїм безумовним лідерством на «планшетом» ринку і може дозволити собі просто оснащувати iPad «навороченою» начинкою замість того, щоб шукати нові шляхи для його розвитку. Добре це чи погано, Apple дозволила iPad стати гігантським iPhone, на чому завжди наполягали критики.
Нілай Петел, The Verge
Для обох iPad - Air 2 і mini 3 "кілер-фічів" залишаються ... програми. 675 тисяч програм, щоб бути точним. Це, безумовно, найширший, творчий і корисний вибір для будь-якого планшета на iOS. Багатство вибору в App Store дозволяє обом iPad бути попереду навіть кращих планшетів на Android, причому відстань до лідера не скорочується, як це відбувається з iPhone і Android-смартфонами.
Гаррі МакКракен, Fast Company
У нашому відеотесті, в якому HD-фільм відтворюється до розряду батареї, Air 2 видихся через 11 годин 15 хвилин, що значно менше, ніж торішній Air і близько години менше Samsung Tab S. Ми тестували версію Wi-Fi+Cellular, тому Майте на увазі, що версія з Wi-Fi - єдиний варіант отримати довгу автономну роботу.
Бред Молен, Engadget
Зростання ринку планшетів є знаковим. За нашими підрахунками, існує понад 300 млн робочих місць, де не використовуються комп'ютери в їхньому звичному вигляді — десктопи та ноутбуки. І тут можуть використовуватись комп'ютери у вигляді планшетів.
Бен Баджарін, Techpinions
Зрештою, найсерйознішими конкурентами для iPad Air 2 є не інші планшети, а інтерес до смартфонів з великими екранами або фаблетами, які надають практично ті ж можливості.
Марк Спунауер, Laptop