Перейти до основного вмісту

Вінілові наклейки на плеєри Apple iPod

Інтерес до оригінальних продуктів Apple зростає з кожним днем. Плеєєр iPod займає лідируючі місця за популярністю портативних пристроїв для прослуховування музики. Швидше за все, Ви вже переконалися в необхідності цього гаджета, а тепер думаєте як його зберегти і надати неповторний стиль.

Наш інтернет магазин iOk пропонує використовувати для цього вінілові наклейки для iPod . Наші наклейки захистять Вашого улюбленця від подряпин та пилу, продовжать термін його служби, Поверхня наклейки покрита міцною глянсовою плівкою, з високою зносостійкістю. Щільно прилягаючи до корпусу, не залишаючи зазору, наклейка захистить та візуально оновить корпус.

У нас Ви зможете купити вінілові наклейки для всіх моделей Айподів:

Скіни з малюнками різноманітних стилів та настроїв. Яскраві, креативні, незвичайні. Діапазон зображень нескінченний – від тварин та квітів до картин відомих у всьому світі художників. Ваша наклейка, обрана у нас, буде найоригінальнішою, продемонструйте свій смак своїм друзям.

До речі, вінілові наклейки можна придбати майже для будь-якої сучасної техніки: смартофнів, ноутбуків, планшетів, ігрових приставок.

Наклейки для Apple iPod:

Вініл на iPod Touch 4

Вініл на iPod Touch 2, 3

Вініл на IPod Classic 6

Вініл на IPod Nano 5

Похожие записи в блоге: