Перейти до основного вмісту

Водонепроникні чохли для iPhone 6s від дорогих до дешевих

Флагманський смартфон iPhone 6s оснащений високотехнологічною начинкою, одягнений в металевий корпус, але, як і раніше, вразливий до впливу вологи і, тим більше, води. В якості альтернативи можна запропонувати вологозахищені апарати Samsung Galaxy S6 та Sony Xperia Z5 , а краще захистити смартфон герметичним чохлом. Сьогодні ми хочемо розповісти вам про чохли для iPhone 6s , які зможуть дозволити смартфону працювати навіть під водою.

З нашої вибірки найкращих водонепроникних чохлів вартістю від 10 до 129 доларів, ви зможете підібрати підходящий для себе варіант.

1. Чохол LifeProof fre iPhone 6 Case (71,99 дол.)

Виробнику вдалося виготовити компактний чохол з привабливим дизайном, забезпечивши йому вологозахист і стійкість до ударів, Габаритні розміри аксесуара: 148,3 мм x 76,2 мм x 11,2 мм, маса - 35 грам.

Кейс LifeProof fre для iPhone 6 здатний зберегти працездатність смартфона на двометровій глибині цілу годину. Уціліє смартфон у чохлі та при падінні з двометрової висоти.

Дисплей захищений склом, що забезпечує чутливість сенсорного екрана. Колірна палітра LifeProof fre складається з чорного, білого, фіолетового, синього, рожевого та червоного варантів.

2. Чохол LifeProof fre Power (129 дол.)

Вологозахисний чохол та протиударний чохол із вмонтованою батареєю на 2 600 мАг, вдвічі збільшує час використання iPhone 6/6S.

Спеціальна технологія розумного аксесуара вимикає зарядний пристрій після поповнення заряду.

3. Чохол Joy Factory BubbleShield (19,95 дол.)

Найпростіший зразок у нашій добірці. Чохол виконаний у вигляді пакета на подвійній блискавці, що забезпечує герметичність аксесуара, Аксесуар захистить від проникнення пилу, бруду, піщин під час зйомки у воді. У спеціальне кільце герметичного пакета можна протягувати шнурок для кріплення на шиї або руці.

4. Кейс Griffin Survivor All-Terrain для iPhone 6 (49,99 дол.)

Брутальний чохол від відомого виробника Griffin - чудовий захист від падінь з висоти до 2 метрів, пилу, бруду, води, снігу.

Аксесуар забезпечено захистом армійського стандарту MIL-STD-810G. Конструкція чохла включає полікарбонатну основу, прокладку пінопласту, покриті пружним силіконом. Для захисту отворів передбачені прогумовані заглушки. Для кріплення смартфона на ремінь до комплекту додається кліпса.

5. Чохол Lunatik Aquatik (99,95 дол.)

Полікарбонатний кейс для iPhone 6 захистить смартфон у будь-яких ситуаціях. Усередині чохол покритий силіконовим шаром, екран захищений склом Corning Gorilla Glass, що підтримує роботу Touch ID, порти - прогумовані заглушки.

У чохлі Lunatik Aquatik смартфон може довго працювати на метровій глибині. Аксесуар представлений у сучасних кольорах: помаранчевому, червоному, білому, рожевому, чорному.

6. Бюджетний чохол Supcase iPhone 6 Water Resistant Full Body Protective Case (9,99 дол.)

Заявлена вартість 24,99 доларів. Тепер аксесуар можна придбати з гарною знижкою. В конструкцію входять: еластична основа, що облягає, захисне скло для дисплея і металевий бампер.

Чохол Supcase для iPhone 6 забезпечить захист від ударів, падінь, занурення під воду. доступні кольори: сріблястий, золотистий, сірий.

7. Бюджетний кейс iBeek iPhone 6 Waterproof Case (22,99 дол.)

Герметичний чохол демонструє відмінний захист від ударів та падінь. За невелику суму ви отримаєте легку конструкцію, що швидко встановлюється з сучасним дизайном.