Перейти до основного вмісту

Водопроникний чохол для Apple iPhone

Унікальний захист смартфона – водонепроникний чохол Escape Capsule. Це просто знахідка для любителів активного відпочинку. З Айфон, в такому чохлі, Ви зможете занурюватися на глибину моря і фотографувати його краси. Виготовлений чохол із удароміцного, жорсткого полікарбонату, а значить, надійно захистить гаджет від снігу та ударів під час спуску на сноуборді або лижах.

Еластична мембрана залишає доступними кнопки на корпусі смартфона. Прозорий полікарбонат дозволяє чудово бачити сенсорний екран. Герметичність корпусу чохла забезпечує силіконовий бампер, який не залишає жодних шансів для найменших зазорів. Фотокамери працюють добре, а водонепроникні роз'єми, навіть під водою, дозволяють підключати навушники.

Escape Capsule легко одягається та знімається з девайсу. Ремінець на руку входить до комплекту. До продажу доступні три кольори бампера: чорний, блакитний, яскраво зелений, що світиться у темряві. Така новинка для iPhone заслуговує на особливу увагу!

PS Цей аксесуар важко знайти на ринку України. Але якщо це саме те, що Ви шукали кілька місяців, інтернет магазин АйОкей зможе Вам допомогти.