Перейти до основного вмісту

Враження після 10 км пробіжки в навушниках AirPods

Стартували продажі бездротової гарнітури AirPods. З першою хвилею гарнітуру отримали жителі Австралії та Нової Зеландії. Марафонець Гарсія з Австралії вже спробував AirPods під час 10-кілометрового пробігу. Спортсмен зазначив, що за швидкого темпу навушники Apple не випали з вух, чого він побоювався. До речі, звичайні навушники EarPods часто випадають з вух, якщо зачепити за провід, а з AirPods ця проблема не виникає.

Враження від навушників Apple Airpods

Також Гарсія вражений простотою з'єднання гарнітури з iPhone і гідною якістю звуку. Баси виявилися кращими за будь-які очікування. У режимі розмови AirPods чудово усувають зовнішній шум, забезпечуючи чудову чутність.

Спеціальні датчики, встановлені на кожному AirPods, автоматично відключають музику, як тільки витягнений аксесуар з вуха. Крім того, підтвердилася заявлена автономність аксесуара (5 годин, в описі Apple). Навушники Деніеля пропрацювали навіть на 30 хвилин довше, тому що він слухав музику на невеликій гучності. Через годину прослуховування музики заряд батарейки залишився на рівні 84%. Для 100% заряду необхідно заряджати аксесуар трохи більше години, а на 3 години роботи вистачить 15 хвилин підзарядки.

Австралієць залишився задоволений роботою AirPods, вважаючи навушники відмінним аксесуаром як для повсякденного життя, так для спортивних досягнень.

Є і відео звіт