Перейти до основного вмісту

Все що потрібно знати про iPhone 7 та iPhone 7 Plus

Компанія Apple представила смартфони нового покоління iPhone 7 та iPhone 7 Plus . Нові девайси отримали низку суттєвих оновлень, які ми хочемо вам розповісти.

Більш досконалий та водонепроникний корпус

Перетворений дизайн. Дизайн iPhone не отримав кардинальних змін, Проте виробник забезпечив металевий апарат, таким необхідним, пилом і вологозахистом, стандарту IP67, модифікованою клавішею Home з визначенням сили дотику та Taptic Engine.

Ні 3,5 аудіо джека

Ліквідовано аудіо роз'єм для навушників. У новій моделі iPhone 7 відсутній 3,5 мм порт для гарнітури, (на підтвердження ранніх чуток). Тепер навушники можна підключити до Lightning-порту або через Bluetooth. Для цього iPhone укомплектують адаптером для звичайних навушників. Отже, якщо ви цінуєте оригінальні навушники Apple Earpods, вам нічого боятися.

Бездротові навушники Apple AirPods

На презентації Apple анонсувала бездротові навушники Apple AirPods, в які вмонтовано чіп W1 та датчики руху. Одного заряду гарнітури вистачає на 5 годин використання. Навушники-вставки комплектуються автономним компактним чарджером (зарядкою)

Камера із двома модулями

Прогресивна камера iPhone 7 оснащена сенсором – 12 Мп з оптичним стабілізатором зображення. "Старша" модель отримала подвійний модуль, що має унікальну можливість домагатися ефекту глибини різкості знімків, аналогічно зйомці дзеркальним фотоапаратом.

Нові кольори корпусу

Колірна палітра IPhone 7 складається з п'яти розкішних кольорів. Колір space grey замінений на ультра чорний, що складається з двох варіантів: матовий чорний black і глянсовий чорний piano black. Дисплей iPhone 7 – 4,7 дюймів у iPhone 7 Plus – 5,5 дюйма.

Тепер щонайменше 32 Гб

На цей раз Apple відмовилася від модифікації з ПЗУ - 16 ГБ. Максимальна комплектація демонструє ПЗУ – 256 ГБ, базова – 32 ГБ.

4 ядра з розподілом навантаження та нова iOS 10

Продуктивний процесор і новітня та iOS Апарат побудований на 4-х ядерному 64-бітному чіпсеті A10 Fusion з технологією енергозбереження та працює під управлінням новітньої iOS, так само анонсованою командою Apple. З новою ОС голосовий помічник Siri. отримає ще більше здібностей.