Перейти до основного вмісту

Встановлення iPad Mini в машину

Чи потрібний iPad Mini в машині? Сучасні люди використовують свої автомобілі для багатьох цілей. Це: робота, поїздки за місто, покупки, зрештою, просто прогулянки дорогами рідного міста. Якщо встановити в ваш автомобіль новий планшет iPad mini, то точно знайдете для себе що не будь корисне, що потрібно саме для вас, наприклад інтернет довідка, музичний програвач, навігатор, і багато іншого.

Одна з перших компаній, яка почала пропонувати послуги з встановлення iPad Mini в автомобіль, була американська компанія Soundwaves. Для наочності, і прикладу вона встановила Mini у свою нову Toyota.

Отримані переваги

iPad Mini - це сенсорний восьмидюймовий екран із зручним керуванням у вашому автомобілі. І він з легкістю переплюне всі інші гаджети, які ви могли б вбудувати у ваш автомобіль, каже компанія Soundwaves. Враховуючи те, що iPad Mini це повноцінний інтернет планшет, в якому ви можете переглядати відео, збирати багатотомні альбоми улюблених пісень та прослуховувати їх, спілкуватися через скайп, тобто ви отримуєте повноцінний потужний автомобільний комп'ютер.

Ніяких більше дисків

Музика - вам більше не потрібні ніякі CD/DVD чейнджери, що пилються в бардачках диски. Сідаючи вранці в машину і починаючи прогрівати її, ви можете швидко скласти плейлист улюбленої музики на сьогоднішній день, або просто вибрати бажаний альбом для програвання. Бажаєте знайти найближчу заправку певного бренду? Вам більше не потрібна паперова карта, та й звичайний навігатор буде вам у сотню разів гірший, ніж приємний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс iOS. Чи захотіли перекусити? пошук найближчого ресторану займе у вас лічені секунди. За інформаційним наповненням, жоден навігатор не впорається з безмежними можливостями інтернету у вашому iPad.

Пробки для вас не страшні

Також, ви зможете дізнаватися завантаженість машинами певні вулиці вашого міста, і не так часто потрапляти у затори. Але навіть якщо ви й потрапили до неї, то ви зможете не витрачати час на порожню, а проводити його з користю. Наприклад, перевіряти пошту і відповідати на листи, переглядати певні документи.

Звичайно, для встановлення планшета в машину потрібно вибирати версію з модулем 3G/4G, тоді вам не доведеться окремо підключати до нього iPhone щоб отримати доступ до інтернету.

Представляємо вам те саме відео з iPad Mini в автомобілі Toyota