Перейти до основного вмісту

Виробництво силіконових чохлів для телефонів, відео, як їх виготовляють.

Можливо вам вже відомо, що компанія iOK.UA , на сайті якої ви зараз знаходитесь, наносить друк на чохли для смартфонів усіх відомих брендів та моделей. Процес це не простий, який вимагає задіяти дороге японське обладнання та, звичайно ж, досвідчені рівні руки. :) Однак, нам хочеться рости і розвиватися і радувати вас новими чохлими для смартфонів . Ось ми й почали копати у бік створення об'ємних 3D-чохлів. Наприклад, як це на картинці.

Процес виготовлення об'ємного чохла?

Ми почали дізнаватися інформацію. Нам вдалося побувати в Китаї, у промисловому місті Гуанчжоу, де ми зняли цікаве відео виробництва силіконових чохлів для смартфонів, а саме чохлів для iPhone . На відео ви побачите як двоє хлопців, просто і поспішаючи роблять свою справу, і що в результаті вийшло.

Чи можливо виготовляти такі аксесуари в Україні?

Процес на відео досить простий та примітивний. Але насправді все набагато складніше. Підготовчий етап дуже тяжко і грошово затратний. Уявіть:

  • потрібно придумати дизайн чохла
  • далі зробити його 3D-макет
  • розділити всі складові кейсу на різні елементи, щоб вилити з них силікон
  • замовити залізні форми під чохол
  • закупити силікон потрібного розміру та кольору

І ми не порушуємо тему про вартість обладнання, яке потрібно закупити для цього виду бізнесу. В Україні такі захисні аксесуари з'являться ще не скоро. Однак, будемо сподіватися на краще.