Перейти до основного вмісту

Вийшла ексклюзивна версія Xiaomi Mi Mix 2 у керамічному корпусі

Керамічна версія Xiaomi Mi Mix 2 представлена, в Піднебесній, моделями білого та чорного кольорів. Нещодавно виробник випустив обмежене видання флагмана під назвою - Stark Edition.

Створенням дизайну унікального апарату займався дизайнер Філіп Старк - автор першого та другого покоління пристроїв із "нескінченним" дисплеєм. На задній чорній керамічній кришці зображено назву Starck у золотому кольорі.

Ексклюзивна версія вийде лімітованим тиражем - 3000 зразків вартістю 758 доларів, що на 46 доларів перевищує вартість стандартної керамічної моделі по 712 доларів.

В описі гаджета зазначено, що керамічний корпус витримує температуру 1400°С. Специфікації ексклюзивного смартфону включають: ОЗУ – 8 ГБ та ПЗУ – 128 ГБ. Зазначимо, що Xiaomi Mi Mix 2 оснащений 5,9" екраном (роздільна здатність FullHD), чіпсетом Snapdragon 835 і батареєю на 3400 мАч з функцією швидкісної зарядки Quick Charge 3.0, модулями - 5 Мп і 12 Мп з сенсором Sony IMX38 просто не реально не сховати в захисний аксесуар, тому вибирайте накладки на Xiaomi Mi Mix 2 ще до його покупки.