Перейти до основного вмісту

Вже є чутки про особливості Xiaomi Mi5S

На початку року вийшов свіжий флагман Xiaomi Mi5 . Девайс у скляно-металевому корпусі, оснащений прогресивною начинкою, оцінили у 303 долари або 1999 юанів – за базовий варіант та 410 доларів або 2700 юанів – за топову комплектацію.

Які ходять чутки про Xiaomi Mi 5s?

За інформацією інсайдерів, зараз Xiaomi працює над новим апаратом Mi5S. Поліпшена модель флагмана з'явиться влітку. Найбільшим оновленням Mi5 буде впроваджена технологія реагування на силу дотику, на кшталт 3D Touch, що стала неодмінним атрибутом сучасних смартфонів. Більш того, Mi5S оснастять ультразвуковим дактилоскопічним датчиком Qualcomm Sense ID, здатним розпізнавати навіть мікротріщини та реагувати на вологі чи брудні пальці.

Можливі характеристики Xiaomi Mi 5s

Специфікація Xiaomi Mi5S представляє характеристики стандартної моделі та складається з 5,15 дюймової Full HD-панелі, чіпсету Snapdragon 820, модулів – 16 Мп та 4 Мп, батарейки на 3000 мАг, ОС Android Marshmallow з оболонкою MIUI. Передбачається збільшення робочого накопичувача до 6 ГБ. Наскільки вірогідними виявляться версії про Sense ID і 3D Touch невідомо, адже вони вже з'являлися перед анонсом Mi5. Нагадуємо, що поряд із можливим дебютом Mi5S, китайський бренд готує вихід Mi Note 2 .