Перейти до основного вмісту

Xiaomi CC9 Pro – смартфон першовідкривач із 108-Мп пента-камерою

Відбувся анонс першого у світі смартфона 108-Мп пента-камерою, Xiaomi CC9 Pro . Смартфон в Україні буде відомий як Xiaomi Mi Note 10 . Але мова не про те. Зупинимо всю нашу увагу на можливостях відео та фото модуля.

Усі фішки камери в одній!

Інноваційна оптика має практично всі можливості камер сучасних смартфонів. Вона має прогресивний оптичний і цифровий зум (5х і 50х), ширококутний об'єктив з кутом охоплення - 117 градусів, можливістю макро-зйомки на відстані 1,5 мм і окремим портретним сенсором Sony IMX350 з 1,4-мкм сенсорами.

Вперше в СС9 Pro виробник реалізував 108-Мп Samsung ISOCELL Bright HMX, який раніше використовувався лише у Mi Mix Alpha, вартістю 2800 доларів. Його гідністю є не тільки неймовірна роздільна здатність, але й величезні габарити та багатоелементна оптика, які забезпечать створення якісних знімків за будь-якого освітлення та сценаріїв. Додатково, Xiaomi оснастила девайс функцією RAW-зйомки. На передній поверхні Xiaomi CC9 Pro, у краплеподібному вирізі, розташована фронтальна камера – 32 Мп.

Доступні кольори: