Перейти до основного вмісту

Xiaomi Mi6 не покажуть на виставці MWC 2017

Минулого, 2016 року, Сяомі привезла на барселонський форум фаблет Mi5 , виробництво якого зайняло 18 місяців. Шанувальники бренду чекали анонсу наступної моделі, Mi6 зі Snapdragon 835, на виставці MWC 2017.

Проте, за повідомленням TechCrunch, що спирається на інформацію авторитетних джерел, з'ясувалося, що презентація довгоочікуваного фаблету переноситься. Крім того, відвідування барселонської виставки не входить до планів китайської компанії, яка вирішила сконцентруватися на індивідуальних анонсах.

Можливо, причина викликана відстрочкою в поставці Snapdragon 835, пріоритетом яких став провідний партнер Qualcomm, компанія Samsung , що готується до анонсу Galaxy S8 . Інші виробники вже знайшли заміну топовому чіпсету. Наприклад, HTC оснастила свій флагман U Ultra чіпсетом Snapdragon 821. Та сама ситуація очікує LG G6 (якщо тільки виробник не вирішить дочекатися поставок Snapdragon 835).

Крім того, недавно Xiaomi втратила віце-президента Хьюго Барра (Hugo Barra), який відповідає за презентацію та просування девайсу на міжнародному ринку. Втім, реальний склад дебютантів барселонської виставки MWC 2017 ми побачимо за місяць.