Перейти до основного вмісту

Xiaomi Mi6 отримав Snapdragon 835 і вже пройшов тест на продуктивність

Фахівці вважають, що він отримає топовий чіпсет відразу за Samsung Galaxy S8 (корейська компанія співпрацює з Qualcomm – виробником нового процесора).

Результати тестування Xiaomi Mi6

Зараз у Mi6 період динамічного тестування у бенчмарках (повідомляють інсайдери). У першому прогоні бенчмарку AnTuTu девайс набрав 210 329 тис. очок, в які входять близько 118 тис. очок 3D-графіки. Цей результат перевищив усі актуальні смартфони, у тому числі iPhone 7 Plus , з результатом 180 тис. папуг. Потім, Mi6 пройшов випробування в Master Lu, де набрав 1103215 балів, що порівняно з 224855 балами AnTuTu.

Представлені скріншоти можуть бути підробкою. Однак, для вражаючих характеристик прогресивного 10-ти ядерного чіпсету, заявлених виробником, результати виглядають цілком достовірно.

Які чекають характеристики у Xiaomi Mi6

Передбачається, що Mi6 оснастять QHD-панеллю, ОЗУ – 6-8 ГБ, подвійним модулем, дактилоскопічним датчиком Qualcomm Sense ID та ОС Android Nougat з прошивкою MIUI 8. Коли відбудеться прем'єра девайсу, поки що не відомо. Чекаємо більше витоків нових смартфонів Сяомі .