Перейти до основного вмісту

Xiaomi Redmi Note 2 Pro чи все-таки ZTE?

24 листопада очікується анонс нового смартфона серії Xiaomi Redmi. Згідно з останньою інформацією, публіці буде представлений апарат Redmi Note 2 Pro , який стане оновленою моделлю Redmi Note 2 з дактилоскопічним датчиком, одягненою в металевий корпус.

Фото Xiaomi чи фото ZTE смартфона?

Зображення пристрою були опубліковані в китайському центрі сертифікації TENAA та на рендерах Xiaomi . Тепер перед самою прем'єрою в інтернеті з'явилися фото іншого пристрою. Імовірно. це не анонсований смартфон у корпусі золотистого кольору зі сканером відбитків пальців. Від попередніх зображень Redmi Note 2 Pro нинішній апарат відрізняється лише наявністю простого спалаху, тоді як очікувався подвійний різнотонний. У всьому іншому, зовнішній вигляд апарата збігається з Redmi Note 2.

Фішка в тому, що на фото видно лише грані та верх задньої панелі пристрою. Логотип ZTE , розташований внизу "спинки" смартфона, прояснює картину - це липневий дебютант з 5,5 дюймовим Full HD-дисплеєм, чіпсетом Snapdragon 615, Озу - 2 ГБ, камерами - 13 Мп і 5 Мп, батарейкою на 3000. .

Отже, 24 листопада нам буде представлений смартфон Redmi Note 2 Pro від Xiaomi, зовнішній вигляд якого ми бачили на колишніх фото та рендерах.