Перейти до основного вмісту

Xiaomi Redmi Pro 2 на Snapdragon 660 з подвійною камерою – це правда?

Кілька місяців тому, Xiaomi прибрала з інтернет-магазину смартфон Redmi Pro , а нова модель досі не вийшла. Але, мабуть, новинку представлять дуже скоро. Нещодавно кілька спеціалізованих порталів розповіли про випадкову появу, на офіційному сайті виробника, сторінки смартфону Xiaomi Redmi Pro 2 з технічними характеристиками. Також, у витоку є відомості про вартість девайсу.

Таким чином, Xiaomi Redmi Pro 2, що очікується ще в березні, надійде на ринок із цінником 174 долари. Пристрій оснащений 5,5" OLED-дисплеєм, побудований на новітній однокристальній системі Snapdragon 660. вперше втіленої Xiaomi Redmi Pro 2.

Всупереч прогнозам Xiaomi Redmi Pro 2 отримає головний подвійний фотомодуль із сеносорами - 16 Мп Нагадаємо, що оригінальна модель Redmi Pro мала камеру на 13 Мп. Розмір накопичувачів не вказано, але очікується, що обсяг ОЗП у базовій версії складе 2 ГБ. Харчуватиметься апарат від потужної батарейки на 4100 мА•год.

Зазначимо, що базовий варіант Xiaomi Redmi Pro пропонувався за ціною 217 доларів. Смартфон оснащений SoC Helio X20, ОЗУ – 3 ГБ та ПЗУ – 32 ГБ. Разом з базовим, вийшли ще два варіанти пристрою з більш продуктивним Helio X25 та різними накопичувачами: апарат з ОЗУ – 3 ГБ та ПЗУ – 64 ГБ за 246 доларів та топова модифікація з ОЗУ – 4 ГБ та ПЗУ – 128 ГБ за 290 доларів.

Таким чином, доречно припустити, що новий Xiaomi Redmi Pro 2 отримає ОЗУ - 3 ГБ. Через деякий час дізнаємось, що насправді приготувала для своїх шанувальників Xiaomi.