Перейти до основного вмісту

Xperia XZ3 – перший із Sony c OLED дисплеєм та Android 9 Pie

Sony привезла на берлінську виставку IFA 2018 флагманський апарат Xperia XZ3.

Характеристики флагмана

Більше того, японська компанія вперше використовувала дозвіл QHD+ (раніше застосовувалися Full HD/Full HD+ або 4К) і впровадила технологію Side Sense (аналогічна Edge Sense у HTC) для управління головними функціями смартфона.

Ще однією перевагою Xperia XZ3 стала новітня Android 9 Pie. Залишилися колишніми основна 19-Мп Motion Eye-камера, стереодинаміки, технологія Dynamic Vibrarion System та дизайн Ambient Flow (товщина зменшилася до 9,9 мм). Як фронтальний модуль використовується камера - 13 Мп (у попередника - 5 Мп) з ефектом боке і бьютифікаторами.

Побудований девайс на основі топового восьміядерного чіпсету Snapdragon 845 (частота 2,8 ГГц), доповненого ОЗУ – 4 ГБ та ПЗУ – 64-ГБ. Виробнику вдалося збільшити потужність батареї до 3330 мАг, незважаючи на зменшення товщини корпусу.

Ціна та доступні забарвлення

У колірну палітру Sony Xperia XZ3 входять чотири кольори: чорне, сріблясте, зелене і бордово-червоне. До магазинів девайс надійшов у вересні. Ціна на XZ3 починається від 900 доларів США. Чохли для Xperia XZ3 доступні за посиланням - /sony/chehly-dlya-sony-xperia-xz3-pechat-na-chehle-xperia-xz3

Промо відео Xperia XZ3