Перейти до основного вмісту

Як дізнатися Неверлок iPhone 4? 100% спосіб

Все змінюється. Ця фраза ідеально підходить і для світу заблокованих Apple iPhone 4. Сьогодні, хочу Вам розповісти про те, як перевірити чи Неверлок iPhone 4.

Інформація є 100% перевіреною на 25.07.2012

Єдиний, найточніший метод – вставляєте картку у смартфон, – за кілька секунд апарат знаходить мережу. Тобто, з'являється значок мобільного оператора зв'язку, і Ви можете здійснювати дзвінки. Цей спосіб перевірки застосовується для версії операційної системи 5.1 Все нові Айфон 4, що поставляються саме з цією версією iOS. Переконавшись у написаному вище, Ви можете бути впевнені, що у вас версія Neverlock.

Якщо Ви хочете купити б/у iPhone 4

Купуючи б/у Айфон 4 , звертайте увагу на версію операційної системи. Якщо вона нижче 5.1 дані яблучні телефони можуть працювати з Гевей Сім. У такому випадку, уточнюйте чи продається апарат з Gevey Sim .

Якщо ж Ви вставляєте картку, і телефон не знаходить мережу, - у Вас заблокована версія. Краще не мати справу із таким телефоном.

Висновок. Тільки після особистої перевірки телефону Ви зможете бути впевнені, що у Вас Neverlock. Є спосіб, як перевірити віддалено заблокований Айфон. Але він не дає гарантію для прийняття рішення. Кому цікаво читаємо як віддалено перевірити чи заблокований iPhone 4 .